ORADES AL FORN AMB PATATES

ORADES AL FORN AMB PATATES

Per a 2 persones
· 2 Orades netes
· 1 llimona
· 1 pastilla de brou de peix
· 1 / 4 de got de vi blanc
· 1 / 4 de got d'oli (d'oliva)
· Sal i Pebre

PREPARACIÓ:
Preescalfar el forn a 140 º C (amb la placa de dalt i baix).

En un recipient no molt gran barreja el vi blanc, l'oli, el suc de mitja llimona, una mica de sal, una mica de pebre negre mòlt i mitja pastilla de brou concentrat.

Agafa la orada i fes-li tres talls en un dels costats. Posa-les en una safata i amb un petit pinzell "pinta" la orada amb la vinagreta que hem preparat, banya  els talls que hem fet perquè la vinagreta entri per tot arreu. Després posa mitja rodanxa de llimona en cada un dels talls.

En un quart de litre d'aigua calenta dissol l'altra meitat de la pastilla de brou de peix. Vessa el contingut a la safata de forn on hi ha la orada. Serà més fàcil que no s'assequi la orada i que la seva carn es mantingui sucosa gràcies al vas d'aigua amb la pastilla i així no haurem d'obrir el forn per anar afegint aigua perquè no quedi seca.

Fica les orades al forn i deixa entre 35 i 45 minuts a 140 º C. De tant en tant fes un cop d'ull perquè cada forn  una potència.

Quan estiguin a punt serveix els plats amb la guarnició escollida i a gaudir!













No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...