PUDIN DE PA




Ingredients:
Pa dur
4 ous
100 gr. de sucre
3/4 l. de llet
canyella
pela de llimona
panses
moscatel

Elaboració:
Bullim la llet amb la pela de la llimona i la canyella. Després la colem i remullem el pa amb aquesta llet. A banda blanquegem els ous i els sucre i posem les panses en remull amb el moscatel. A continuació barregem el pa i la llet amb els ous i el sucre. Per tal que les panses no s'enfonsin les colarem i passarem per farina.
Posem la barreja en un recipient apte per microones que prèviament haurem banyat amb sucre caramelitzat (per fer el sucre cal posar-ho 1 minut o 2 al microones amb una mica d'aigua sense arribar a fer bassal) i ho deixem 8 minuts a mitja temperatura i després 8 minuts més a temperatura màxima.
Per fer aquesta recepta ens hem fixat en el blog "LasdeliciasdePilar" que en sap molt de fer postres.
  


2 comentarios:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...