Ingredients:
Galets de nadal
Pebrot vermell i verd
Carbassó
Ceba
Tomàquet fregit
Beixamel
Orenga
Sal
Oli
Elaboració:
Fem la samfaina fregint a foc lent els pebrots, el carbassó i la ceba. Quan ja estan prou fets afegim el tomàquet fregit i ho deixem uns minutets més que faci xup-xup.
Mentre bullim els galets 10 minuts perquè no quedin fets del tot i tinguin consistència a l'hora de farcir-los.
Els posem en una plata preparada pel forn i hi tirem la beixamel (feta amb oli, afegim 2 cullerades de farina i remenem afegint-hi llet freda i lligant-la). I després hi posem formatge rallat.
Aquest és el resultat. Una opció diferent als canelons. Bona cuina!!!
De galets gratinats ja n'havia menjat, però això de la samfaina ho trobo genial. Ho provaré!
ResponderEliminarquina feinada i quina pintassa! aquest plat és mereix una reverencia! un petonet
ResponderEliminarUn blog molt interesant al igual que aquesta recepta.
ResponderEliminarAmb el vostre permís em quedo per aqui tafanejant.
Muacs
Me encanta como te ha quedado!!
ResponderEliminarMe los llevo, un abrazo.
Mónica