Ingredients:
2 carxofes
4 espàrrecs de marge
arròs
1 botifarró
brou de verdures
sofregit de tomàquet i ceba
Elaboració:
Sofregim les carxofes i els espàrrecs, afegim el sofregit de tomàquet i l'arròs. Remenem uns minuts i hi tirem el brou i el botifarró a trossets.
Es fa en un moment i ens queda un plat d'arròs diferent i amb molt bon gustet. Proveu-ho
com diu el nom del teu bloc,,,, quina bona pinta!!! petons
ResponderEliminarUn plato delicioso me encanta besos
ResponderEliminarummm delicioso¡¡¡ pasate por mi blog hay una cosa para tí.besines
ResponderEliminarNo acertamos saber cual es tu blog.
EliminarQuina pinta! Enhorabona pel bloc, i si et passes pel "Tot fet a casa" hi tens una sorpresa.
ResponderEliminarhttp://totfetacasa.blogspot.com.es/2013/05/he-rebut-un-premi.html
Una abraçada!
Con lo que a mi me gusta el arroz!!!, este plato tiene que estar delicioso. Un besote.
ResponderEliminarUN ARROÇ ESTUPENDO!!!
ResponderEliminarA mi tot l que siguin arrossos, blancs, negres, grocs, m'encanten i aquest teu deu tenir un gustet bonissim!!!
Un CAP DE SETMANA PRIMAVERAL :)))
Conxita