PASTÍS DE CARN I PATATA

Ingredients per a 4 persones:
5 patates
1 ceba
1 pebrot verd
500 gr. de carn picada (barreja de vedella/porc)
salsa de tomàquet
3 alls grossos
oli
sal
pebre molt de la Vera


Elaboració:
Piquem ben petits el pebrot, l'all i la ceba. I els sofregim.




Quan estiguin dauradets hi afegim la carn.



I després la salsa de tomàquet.


Alhora haurem bullit les patates amb sal. Un cop fora les aixafem amb una forquilla i hi afegim un rajolí d'oli i un "pensament" de pebre molt de la VERA




A continuació muntem el pastís dins d'un motllo. Nosaltres, per tal que després sigui fàcil de desmotllar hi hem posat parper de forn. Així doncs anem fent capes de patata i carn.






És un plat que no li cal forn doncs no hi hem posat formatge perquè pensem que el gust que volem resaltar és el del pebre molt de la Vera. Així que un cop hagi passat uns 30 minuts podem desmotllar per tal de menjar-ho temperat però ara que estem a l'estiu qui vulgui el pot posar a la nevera








3 comentarios:

  1. Avui només diré el nom del teu blog: quina bona pinta!!!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada moltíssim aquest plat, a casa l'acostumo a fer bastant sovint i és que està boníssim i a més és mmolt complert.
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. Que delicia de pastel, acabo de conocer tu blog y me quedo de seguidora, no quiero perderme nada de estas cosas tan ricas, si te apetece parar por el mio estare encantada. Besicos

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...