FIDEUS A LA CASSOLA AMB BACALLÀ I ALLIOLI




Ingredients:
350 gr. de fideus perla
350 gr. de bacallà dessalat i esqueixat
1/2 litre de brou de peix
1 ceba
1 tomàquet ratllat
1 pebrot
2 alls
1/2 gotet de vi blanc
1 cullerada de julivert picat
oli d'oliva
allioli

Elaboració:
Pelem i piquem la ceba, el pebrot i l'all. Posem una cassola al foc amb un raig d'oli i sofregim la ceba, quan estigui daurada hi afegim el tomàquet ratllat, el pebrot i l'all. Quan estigui daurat, afegim el vi i deixem que redueixi durant uns minuts.



Afegim els fideus, el bacallà i el julivert. Ho remenem i barregem, Afegim brou fins cobrir-ho tot i deixem coure fins que els fideus estiguin tendres.








Per fer l'allioli amb la batidora barrejarem una mica de sal, un all gruixut, un ou i 1 got d'oli. Triturarem pujant la batedora molt lectament per tal que tot plegat quedi ben lligat.

1 comentario:

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...