FILET WELLINGTON




Ingredients:
1 filet de porc
1 làmina de pasta de full
Pernil salat
½ safata de xampinyons
1 ceba grossa
Paté
Mostassa
1 Ou
Sal i pebre


Elaboració:
Netegem el filet treient-li el greix, el salpebrem i el marquem en una paella força calenta. Després l’apartem. Triturem la ceba i els xampinyons junts i els passem per la paella amb una miqueta d’oli.  A mitja cocció afegim mitja llauna de paté i barregem bé. Deixem coure un parell de minuts més.
Embolcallem el filet amb els talls de pernil. A continuació el pintem bé amb mostassa.
A la pasta de full, que haurem estirat prèviament, estenem la barreja de xampinyons, ceba i paté, i disposem a sobre el filet. Amb molt de compte anem enrollant la pasta amb el filet a dins fins embolcallar-lo del tot. La pasta sobrant dels extrems la doblegarem per sota, per tal de sellar-ho bé. Pintem amb ou batut i ho fiquem al forn a 200ºC fins que estigui daurat.







  



 

1 comentario:

  1. que valenta!! té una pinta bonissima i la cocció molt bé! a mi és el que més em preocupa d'aquet plat, la cocció! petons

    ResponderEliminar

Gràcies per deixar el teu comentari i visitar-nos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...